... Forever Living !

Aloe ABC - Forever Living Products

Sonya

Ingredientele unice ale gamei Sonya protejeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea.

Sonya Blush - Nature

Fard de obraz. Aduce un surplus de frumusete, culoare si vitalitate oricarui chip. Calitatea deosebita a texturii si finetea exceptionala permit sublinierea pometilor si punerea în valoare a fizionomiei. Disponibil în 11 nuante.

Sonya Mini Palette

Cu aceste truse de machiaj ce contin farduri pentru pleoape, rujuri, farduri de obraz, pudra, mascara si creioane în culori asortate, frumusetea vine de la sine. Colectia include 7 combinatii de culori, pentru orice ocazie.

Sonya Eyeshadow

Frumusetea ochilor si intensitatea privirii vor fi puse în valoare cu fardurile pentru pleoape Sonya, disponibile în 24 de nuante, de la sclipirea sidefata a perlelor la catifelarea culorilor mate. Se pot etala pe pleoape în diferite grade si tonuri, în degradeuri clardiafane sau accentuatdramatice.

Sonya Eyeshadow Trio

Doua combinatii perfecte de culori pline de stralucire, Springtime si Sedona, vor aduce frumusete si splendoare pe chipul dumneavoastra. Se pot folosi ca atare sau pot fi usor umezite, pentru a accentua intensitatea culorilor. Textura moale, fina a acestor farduri pentru pleoape contine Aloe vera si este ideala pentru aceasta zona delicata.

Sonya Cream to Powder Foundation

Ritualul înfrumusetarii devine simplu prin folosirea acestui fond de ten compact, cu mentinere îndelungata. Disponibil în 12 culori diferite, concepute special pentru a corespunde tuturor coloratiilor tegumentare existente, produsul uniformizeaza tenul si confera un finish matasos, ce se mentine pe parcursul întregii zile ca un „al doilea strat de piele”. Cutia contine oglinda si burete aplicator.

Sonya Colour Concealer Wheel

Un corector unic, o paleta cu cinci nuante corespunzatoare diferitelor coloratii tegumentare, produsul ideal de camuflare a micilor imperfectiuni, a oboselii, a cearcanelor si a ridurilor, în orice moment al zilei. Datorita ingredientelor de exceptie, stratul aplicat are un aspect natural.

Sonya Eye Pencil

Creion contur pentru ochi. Disponibil în 4 nuante.

Sonya Lip Gloss

Luciu de buze ce confera un plus de culoare si stralucire buzelor, care vor ramâne pentru mult timp lucioase-umede si moi. Se poate aplica direct pe buze sau dupa aplicarea rujului Sonya Lipstick preferat. Disponibil în 4 nuante.

Sonya Lipstick

Rujul de buze poseda o textura cremoasa, bogata în aloe, fiind disponibil într-o gama de 16 nuante, cu tonuri deschis-pastelate sau profunddramatice. Se întind perfect, asigura o culoare bine definita, hidratare intensa si mentinere îndelungata.

Sonya Mascara - Black

Mascara / Gel fixator pentru sprâncene.

    Detail Short Note Certified by International Aloe Science Council
    Detail Short Note Kosher Rating
    Detail Short Note Islamic Seal of Approval
    Detail Short Note Not Tested on Animals
Copyrigt © AloeABC,2009
Powered by