... Forever Living !

Aloe ABC - Forever Living Products

Produse Apricole

Forever Living Products ofera produse apicole 100% naturale, cu valoare nutritiva ridicata.

Bee Pollen

Polenul contine vitaminele C, D, E si K, betacaroten (vitamina A), complexul vitaminei B, minerale, enzime, coenzime, acizi grasi de provenienta vegetala, carbohidrati, proteine si 22 de aminoacizi (inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali), fiind o sursa de energie si forta, prin stimularea sistemelor circulator, digestiv, imunitar si nervos.

Bee Propolis

Propolisul este o substanta de „protectie”, produsa si folosita de albine pentru a-si feri stupul de pericolul infectiilor, mentinându-l în conditii aproape sterile. Extrem de eficient, propolisul asigura în interiorul stupului un mediu mai steril decât în multe sali de operatie. Forever Bee Propolis contine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B si este îmbogatit cu laptisor de matca, fiind un excelent stimulent al sistemului imunitar.

Royal Jelly

Recâstigati-va energia si echilibrul metabolismului, afectate de stresul cotidian. Laptisorul de matca contine proteine, minerale, vitaminele A, C, D si E, complexul vitaminei B, cei 8 aminoacizi esentiali, 10 aminoacizi neesentiali si o combinatie speciala de enzime.

Bee Honey

Denumita în antichitate „hrana zeilor”, mierea are un continut ridicat de carbohidrati si minerale, precum calciul si fosforul, fiind o sursa excelenta de energie ce poate fi pusa rapid la dispozitia organismului. Gustul placut, calitatea de îndulcitor natural si usurinta digerarii o recomanda tuturor vârstelor. Contine aproximativ 70 calorii/30 g si este un adevarat cocteil de vitamine, minerale, enzime, proteine si aminoacizi.

    Detail Short Note Certified by International Aloe Science Council
    Detail Short Note Kosher Rating
    Detail Short Note Islamic Seal of Approval
    Detail Short Note Not Tested on Animals
Copyrigt © AloeABC,2009
Powered by